Naam: Bas
Geslacht: reu
Leeftijd: : 7 maanden
Kleur: 
Ras: 
In asiel sinds: 

Omschrijving: 
Stichting Dogs with Hope stelt zich ten doel om de kansarme honden in het asiel van Rhodos op alle mogelijke manieren te helpen.

De honden die wij op de site hebben geplaatst kennen wij persoonlijk en hebben een aantal (gedrags)testen ondergaan.

Doordat wij in Nederland als hondentrainers werkzaam zijn, kunnen we met behulp van onze kennis het gedrag van de honden op de juiste manier in kaart brengen. Hierdoor kunnen we goed inschatten bij welke baasjes de hond het beste past. Zo proberen wij alles in het werk te stellen om de goede match te vinden voor u en de hond!

BAS
Reu, gecastreerd
32 cm
7 maanden

Karakter
BAS is een hele lieve, zachtaardige, open en ondernemende pup. Verblijft samen met andere puppen in een kooi. Hij is erg lief naar alle mensen en kinderen. BAS komt meteen even snuffelen en vindt het heerlijk als hij even lekker geaaid wordt. Hij springt niet op. BAS speelt graag met de andere honden in zijn kooi, ook met volwassen honden kan hij goed opschieten, hij spreekt de hondentaal goed en daagt de honden regelmatig uit voor een spelletje. Komt regelmatig even bij zijn verzorger om een knuffel te halen of voor een beetje aandacht. BAS blaft niet veel. Hij heeft geen baknijd. Autorijden is ook geen probleem. BAS laat zich zonder problemen verzorgen. Kortom: een hele lieve, sociale, zachtaardige pup die hunkert naar een beetje aandacht.


Profiel adoptant
BAS is nog een pup en moet nog verder opgevoed worden.

BAS past bij mensen die begrijpen dat een pup nog van alles te leren heeft en die hem met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale volwassen hond.

Bij andere honden en katten
BAS is sociaal naar alle honden, ook met katten is hij sociaal.

Bijzonderheden
Geen

Gezondheid
BAS is getest op Leishmania en Ehrlichia. Beide testen waren negatief. Als hij naar Nederland kan komen, zal hij nogmaals getest worden op beide ziekten. BAS is door de dierenarts gezond verklaard, volledig geŽnt, gechipt, ontwormt, ontvlooit en is in het bezit van een europees paspoort.

Kijk voor meer informatie snel op onze website, www.dogswithhope.nl

Team Dogs with Hope


 

Asiel: 
Stichting Dogs with Hope
De Draai 4
9061 DH Giekerk
Telefoon: 0613422266

Email: dogswithhope@gmail.com
Website: http://www.dogswithhope.nl

Openingstijden: 
Contactpersoon: Karin IJsselmuiden
Toon alle honden in dit asiel