Naam: Rolda buddy 7mnd vriendelijk, speels, aanhankelijk, rustig (blaft weinig), softy voor knuffels en gek op lekker wandelen en spelen. goed met kids, andere honden en met katten.
Geslacht: reu
Leeftijd: : 7 mnd
Kleur: mooie zwarte langere vacht met beige nuances
Ras: 
In asiel sinds: 

Omschrijving: 
Dit is BUDDY, een super makkelijk mannetje van 7 maanden jong met een mooie langere zwarte vacht met wat beige nuances. Hij zal uitgroeien tot een middelgroot hondje.

Hij kan het perfect vinden met kids, speelt graag met andere honden en ook met katten kan deze vriendelijke vriend prima door één deur. Een heel makkelijk adopteerbaar hondje dus!

Buddy is wel een energiek jong hondje dus een lekkere wandeling en even heerlijk spelen op z'n tijd vindt hij helemaal geweldig.
Het is een vrolijk, happy kereltje, hij blaft vrij weinig, is heel erg aanhankelijk en een softy voor knuffels en aandacht.

Van Buddy is een filmpje te zien op You Tube broadcast yourself, "roldaro buddy".Wilt u meer informatie over het dier met betrekking tot uw specifieke (thuis)situatie, wilt u een extra kattentest laten doen en/of additionele foto's of een video van het hondje van uw keuze, mail dan met:
Dana, rolda@care2.com of Hanneke, info@rolda-nederland.nl

Het adoptiebedrag van E 230,00 is inclusief vliegreis, sterilisatie/castratie, Europees paspoort, microchip, entingen, parasitaire behandeling, bloedonderzoek en een healthcheck voor vertrek.

Ook dit is een hondje van ROLDA ROEMENIE.


www.rolda.org
www.rolda-nederland.nl

 

Asiel: 
ROLDA ROEMENIE
geheim
1234AB Nederland
Telefoon: 0000000000

Email: h.tesselaar@casema.nl
Website: http://www.rolda.org

Openingstijden: 
ROLDA bemiddelt voor asieldieren uit Roemenie. Neem voor afspraak contact op met Hanneke Tesselaar email h.tesselaar@casema.nl
Toon alle honden in dit asiel